Drobečková navigácia

V Levi's® vždy myslíme na štýl a s príchodom našich najnovších Red Tab™ Mikín sme získali vynikajúci základ pre vylepšenie vášho vzhľadu. Teplákové súpravy boli príliš dlho považované za domáce oblečenie určené na leňošenie na gauči, do posilňovne alebo poprípade na rýchle vybehnutie do obchodu. Štýlovosť sa ich stránila, keďže teplákovina bola považovaná za jej protiklad.

 



Toto vnímanie ale nikdy nebolo fér a tak vám s Red Tab™ Mikinami radi ukážeme, kam až môžete posunúť svoj vzhľad. Požiadali sme dvojicu špičkových štylistov značky Levi's®, Michaela Giordana a Sharon Maloneyovú, aby nám povedali viac o niektorých charakteristických vzhľadoch, ktoré vytvorili.

 

Používanie juxtapozície

 

Sharon: Z pohľadu ženy, veľkou inšpiráciou pre mňa je to, že vidím veľa iných žien vrátane seba nosiť mikiny s rafinovanejším tkaným topom, ako je napríklad tento. Alebo s niečim kontrastným, napríklad so sakom. Mikina predstavuje super pohodlný prvok, ktorý spätne prináša štruktúru a oblečenie šité na mieru a zároveň tieto dva aspekty spája.

 

Stúpať a klesať

 
Michael: To isté platí aj pre mužov. Spojenie elegancie, ako je rafinovaný trenčkot alebo sako, s pohodlím v podobe teplákov. Obujte si k teplákom mokasíny. Štylizujete jednotlivé kúsky, ale nakoniec na obliekate tepláky, čím podporuje už spomínaný kontrast a koncept na mieru šitého oblečenia.

 

Aj jednoduchosť je efektívna

 

Michael: Snažil som sa vytvoriť kombináciu, ktorá neladí. Zmiešajte farby a nekomplikujte to - jednoduchý outfit pre pohodového chlapa s dobrým doplnkom, veselými topánkami a našimi slnečnými okuliarmi.

 

Hra so strihom

 

Sharon: Pre túto sezónu je to odlišný, nový strih s názvom Apartment Sweats so širšími nohavicami a miernym zvonovým zakončením. Celý strih mikini je veľmi široký a voľný. Jej rukávy sú naozaj krásne a hrubé. Kvalita všetkých mikín je skutočne výborná a to podľa nie je nutne vidno na fotke. Táto fotka predstavuje nápad obliecť si pod pohodlnú teplákovú súpravu jednoduchý obtiahnutý top, ktorý sa už viac považuje za istým spôsobom módnu záležitosť. Je to len iný spôsob stylingu.