Drobečková navigácia

Máme politiku nulovej tolerancie voči prejavom netolerancie. Láska je vtkaná do našich džínsov.

Minulosť, súčasnosť a budúcnosť

Už dlho sme boli obhajcami ľudských práv a aktivizmu v komunitách, a to predovšetkým na začiatku osemdesiatych rokov. Boli sme jednou z prvých spoločností, ktoré prišli na podporu osôb postihnutých HIV/AIDS. Keď generálny riaditeľ Bob Haas rozdával letáky v hale nášho ústredia v San Franciscu medzi kopu zamestnancov, snažil sa vyvrátiť mýty o tejto chorobe. Vplyv na našu komunitu viedol k založeniu nadačného fondu Levi Strauss Foundation, ktorý financoval priekopnícku kliniku AIDS vo všeobecnej nemocnici v San Franciscu.

Naša práca pokračuje do dnešného dňa, kedy sa zúčastňujeme pochodov, sme otvoreným pracoviskom a ako partner podporujeme charity a organizácie, ktoré sa stavajú za rovnoprávnosť pre všetkých.



Ako môžete pomôcť vy?

Stačí, pokiaľ budete aj naďalej hlásať posolstvo prijatia a rovnosti, bojovať do špiku kostí so stigmami či zapojíte do rozhovoru na túto tému aj svojich priateľov a rodinu. Zaujmete solidárny postoj k našim LGBTQ bratom a sestrám, pretože ukázať, na čo sme pyšní, je tou najdôležitejšou vecou, ​​ktorú môžeme urobiť, a byť tak spojení každým dňom a každým možným spôsobom.

PRIDE KOLEKCIA

Každý rok navrhneme kolekciu, ktorá zdôrazňuje dôležité momenty z histórie LGBTQ. Časť nášho zárobku potom ide organizáciám, ktoré sa stavajú za rovnosť, akými sú napríklad Harvey Foundation alebo Stonewall Foundation.