Drobečková navigácia

Prichádza jar a pre mnohých ľudí to znamená, že je čas začať odznova. Aby sme vám pomohli čo najjednoduchšie (a najštýlovejšie) zvládnuť zmenu ročného obdobia, zozbierali sme pre vás naše obľúbené topy do teplého počasia. Držte sa ľahkých materiálov, jednoduchých strihov, výrazných vzorov a príjemných farieb, ktoré dodajú vášmu šatníku nádych roka 2022. 




DOVOLENKA, KTORÚ MÔŽETE NOSIŤ
 

Slnko znamená čas na Cubano. Tento typický kúsok do teplého počasia sa hodí rovnako dobre pre mužov aj ženy. Objavte úplne nový svet rastlinných vzorov s našou najnovšou ponukou košieľ Cubano (tzv. košele s golierom). Noste ich ako len chcete: zapnutú až po vrch, s niekoľkými rozopnutými gombíkmi, prehodenú cez tričko či plavky, alebo si ju oblečte na letnú svadbu. 

 




 

(NIEKEDY) POTREBNÝ GOLIER 

Rugby tričko, bežne označované aj ako robustný bratranec póla, nedávno zažilo návrat. Ideálne tričko na víkendy, ktoré v podstate tvorí pohodlný kúsok s dlhým rukávom a golierom, čo znamená, že v ňom môžete robiť takmer čokoľvek a ešte oveľa viac. A tým „oveľa viac“ máme na mysli silnú, robustnú látku, často vo výrazných kontrastných odtieňoch a farebných častiach, ktorá výborne vyzerá s voľnými džínsami. A nie, nenosia ich len fajnovky. Sú dostatočne pohodlné na nosenie doma. Dostatočne štýlové na nosenie von. Vytvorené pre dnešok. Áno, v tomto zažiarite.  


  

NECH ŽIJE WESTERNOVÁ KOŠEĽA 

Špicaté vrecká. Perleťové západky. Detaily na ramenách. Od prvého dňa sme westernové oblečenie nielen vyrábali, ale aj určovali. Ikonická westernová košeľa je základ. Klasický krok. Má aj ideálnu hmotnosť - je dostatočne ľahká, aby bola pohodlná a dostatočne hrubá, aby bolo vidno štruktúru. Jej strih je upravený a výrazný ako košeľa, čo znamená, že ju môžete nosiť zastrčenú v obleku alebo v našich obľúbených modrých džínsoch. Krása dvojitej džínsoviny spočíva v tom, že ňou ne môžete nič pokaziť. Kombinujte odtiene, vyberte si ľubovoľné dva kusy a môžete vyraziť. Jednoduchý jarný vzhľad s minimálnym úsilím? Ideme do toho. 

 

 

 

 

NAHOĎTE PLETENÝ ŠTÝL 

S rastúcimi teplotami, ktoré konečne prelomili zimné mrazy, môžete byť nedočkavý na moment, kedy sa až do jesene rozlúčite so svetrami. Ale radíme vám, neodkladajte pleteniny tak rýchlo. Pletené oblečenie do teplého počasia je momentálne obľúbené. Toto je tak vzdialené od šatníka vašej babky , ako to len ide. Predstavte si ľahké svetre, krátke svetrové vesty a dokonca aj sexy pletené topy (áno, čítate správne - sexy pletené oblečenie). Naša nová vlna ľahkých, priedušných úpletov, ktoré sú skvelé do prvých slnečných lúčov, je tou správnou voľbou, ktorá vás udrží v pohodlí, ale zároveň vás schladí, keď sa oteplí. A hoci sme ich navrhli na jar a leto, sú dostatočne hrubé, takže sú vhodné aj na celoročné nosenie. Sú ideálnou vrstvou na prechodné jesenné dni, počas ktorých sa bez varovania strieda zima a teplo. 

 

 

 

Osviežte svoj outfit. Roztomilá ženská vesta v kombinácii s džínsami. Nadrozmerná pánska košeľa Cubano v kombinácii s teplákmi. Spôsob kombinovania jednotlivých kúskov závisí od vášho vkusu. V konečnom dôsledku je kľúčom k úspechu nosiť oblečenie, ktoré je pekné, dobre sa v ňom cítite a reprezentuje to, kým naozaj ste.  

 

Chcete vidieť viac našich najnovších štýlov? Pozrite si novinky pre mužov aj ženy.