Drobečková navigácia


Naše nové štýly pánskych a dámskych šortiek sa vzhliadajú spätne a zároveň sa posúvajú vpred. Skoro tak dlho, ako existujú džínsy, existujú aj džínsové šortky. A hoci je ich história trochu nejasná, určite to nebol náhly prechod od jedného k druhému. Predstavte si niekoho, kto kedysi dávno mohol byť smutný z toho, že jeho obľúbený pár džínsov 501® už zažil lepšie časy. Kútikom oka sa náhodou pozrel na nožnice a bum, začal revolúciu.



V súčasnosti sú cutoffy len jednou z mnohých variácií džínsových šortiek. A mali by sme to vedieť, keďže sme v Levi's® začali s džínsami už v 19. storočí a odvtedy sme sa nezastavili. Naše nové džínsové šortky naďalej šíria odkaz ikonických džínsov 501® a zároveň vytvárajú priestor pre obľúbenú novinku, šortky High Loose Shorts. Pozrite sa na ne.

 

Pánske strihy sú klasické a nostalgické

V istom zmysle všetko, čo v Levi's®robíme, vychádza z džínsov 501®, ktoré to všetko začali. V niektorých prípadoch je prepojenie očividnejšie ako v iných a príkladom sú dve nové pánske šortky 501®. Šortky 501® Hemmed Shorts ponúkajú legendárny strih klasických džínsových šortiek s lemovaním: bežný tvar sedacej časti, na stehne s rovným strihom nohavíc. Klasikou v inom zmysle slova sú šortky 501® '93, ktoré kopírujú voľnejší strih z rovnomenného roku a majú ošúchaný lem pôvodných džínsových nohavíc.

 

 

 

Styling dámskeho vzhľadu  

Na dámskej strane tiež pokračujeme v rozširovaní kolekcie šortiek 501® so šortkami 501® do polovice stehien, 501® Original a úplnou novinku tejto sezóny - šortkami 501® '90s, ktoré majú voľnejší a širší strih v porovnaní s inými modelmi. Tu sme ich doplnili pánskym topom a tento štýl sme preniesli aj do našich šortiek 501® Original Shorts. „Veľkým trendom v dámskej móde sú teraz obtiahnuté topy, na ktoré sa vrství niečo voľné a veľké,“ hovorí štylistka značky Levi's®, Sharon Maloney. Ďalším veľkým hitom sú naše šortky High Loose, ktoré sú momentálne veľmi obľúbené a nevieme sa ich nabažiť. „Sú veľmi populárne a štýlové,“ hovorí Sharon. „Nosia sa naozaj vysoko v páse a majú strih v tvare písmena A. Majú nízky sed, ale zároveň širší strih v stenách, čo pomáha vytvoriť tvar písmena A. Považujem to za veľmi dôležitý moment, pretože sa kladie dôraz na pobyt na čerstvom vzduchu a fyzickú aktivitu.“ Doplňte ich mikinou s výstrihom a turistickými topánkami a môžete vyraziť.

 

 

 

 

 

Produkty v článku