Drobečková navigácia

 

VYROBENÉ Z KVALITNÝCH SUROVÍN 

Poznáte ten pocit, ako vaše obľúbené ovocné smoothie alebo zeleninový džús lisovaný za studena priam žiari? A ako vás už len pocit, že ho držíte v ruke poteší a všetko sa vám zrazu zdá krajšie? 

Tak to je Levi's® Fresh. 

Kompletná kolekcia s jemným leskom, nežným vzhľadom a pozitívnym dojmom. Kolekcia Levi's® Fresh rozprúdi dobrú náladu vďaka farbivám na rastlinnej báze, vedome vybraným materiálom a technikám úpravy, ktoré šetria vodu.

SILA KVETOV 2.0 

Na vytvorenie charakteristického spektra pastelových odtieňov kolekcie sme použili prírodné farbivá získané z koreňov, listov, stoniek a minerálov rastlín. Pomocou týchto botanických farbív sme vytvorili farby s jemným leskom. Jemné, ale živé. Mierne, ale žiarivé. A tak trochu terapeutické, no nie? Rastlinné farby jednoducho prirodzene žiaria, vyžarujú pozitívne vibrácie, ktoré sú ako superpotravina pre oči. 

 

TIE POCITY SÚ DYCHBERÚCE

A už sme spomínali, že všetko je neuveriteľne mäkké? Je to akoby sa farbivá Fresh, ktoré sú šetrné k planéte, a pro-chill program stretli a vytvorili kolekciu, ktorá je stopercentne zameraná na pôžitok - počínajúc pohľadom, cez spôsob výroby, až po pocity, ktoré vo vás vyvoláva.