Drobečková navigácia

 

Jedná sa o zužujúce sa nohavice, v oblasti rozkroku a stehien širšie a pri členkoch užšie. Nohavice sú vhodné pre tých, ktorí pokukujú po strihu skinny, ale nemôžu sa do neho cez stehná napasovať.

512™ SLIM TAPER

Pre mužov so štíhlejšou postavou, ktorí dbajú na moderný vzhľad. 512™ Slim Taper sú bratom známych 511™ Slim, ale majú o niečo užšie nohavice.

502™ TAPER

Pre každého muža, ktorý chce zároveň rovný, ale moderný strih nohavíc. Stredne vysoký pás. Maximálne pohodlie zaisťuje voľnejší strih okolo pása a bokov a zapínanie na zips.

541™ ATHLETIC TAPER

Nohavice navrhnuté pre mužov, ktorí chcú dokonalý vzhľad na mieru a zároveň pohodlie. Sedia presne v páse. Doporučené pre atletické postavy. Vhodné na ohrnutie.

XX CHINO SLIM TAPER

Pre milovníkov módy so štíhlejšou postavou preferujúcich úzky strih. Strih sedí pod pásom. Nohavice sú úzke cez zadok a stehná. Vyrobené z jemného kepru s pridaným strečom pre vaše pohodlie.

XX CHINO STANDARD TAPER

Pre každodenného muža hľadajúceho jednoduché nohavice, ktoré môže nosiť formálne v práci. Sedia pod pásom a sú voľnejšie cez zadok a stehná. Vhodné na ohrnutie. Vyrobené z jemného kepru s pridaným strečom pre vaše pohodlie.